Despre noi

Cine suntem noi?

null

moldavimobil.md — Visele tale imobiliare devin realitate!

Credem ca nimic durabil nu poate fi construit fara pasiune, bucurie si buna dispozitie. De-a lungul timpului moldavimobil.md si-a cladit un brand puternic recunoscut si apreciat pe piata imobiliara avand o vasta experienta in domeniul imobiliar. Toti clientii nostri au certitudinea ca tranzactiile la care participa se deruleaza in deplina siguranta, pentru ca MoldavImobil inseamna in primul rand un partener de afaceri si un consilier de incredere.

Ne-am remarcat in primul rand prin profesionalism si stabilitate, castigand astfel increderea clientilor care s-au regasit in viziunea pe care se fundamenteaza activitatea noastra. Intr-un astfel de climat, dominat de respectul pentru valorile adevarate, pentru MoldavImobil, clientii sunt mai mult decat clienti – sunt parteneri intru dezvoltarea unor proiecte durabile, marcante pentru dezvoltarea societatii contemporane.

 

skyscrapper
idea

Cu fiecare nou proiect dus la capat cu succes, ne asumam cu mandrie rolul de lideri pe piata imobiliara, cu toate responsabilitatile care i se subsumeaza. Acelea de a oferi solutii inteligente chiar si atunci cand ele par imposibile, de a ramane profesionisti chiar si in contexte schimbatoare, nu in ultimul rand, de a oferi permanent partenerilor nostri noi oportunitati de dezvoltare si de a-i inspira in indeplinirea a noi misiuni.
Clientii nostri fiind beneficiarii experientei si profesionalismului nostru, asteptam ca si Dumneavoastra sa deveniti unul dintre ei.

 

doctor

De ce sa lucrezi cu NOI?

Beneficiezi de consiliere — MoldavImobil te ajuta sa stabilesti pretul corect si sa pregastesti toate documentele de care ai nevoie pentru inchirierea sau vanzarea proprietatii tale, punandu-ti la dispozitie experienta si profesionalismul sau. Este alaturi de tine la efectuarea vizionarii, iar daca nu esti disponibil, poate prezenta personal proprietatea. Selecteaza cererile, pentru a beneficia doar de clienti seriosi, salvandu-ti astfel timp si nu numai.
Meditam negocierea şi optimizam procesul de vanzare/inchiriere.

Ne ocupam de promovarea proprietatii in mediul online, in presa scrisa si prin mijloace proprii, atragand astfel clientii rapid si eficient.